Restaurace U Pinkasů

1145/interier-doma01-head.jpg

Tušil snad v dubnu roku 1843 Jakub Pinkas, že právě zakládá nejslavnější českou „hospodu“ s nejproslavenějším pivem? Místo, kde se budou tvořit dějiny tohoto národa?

Stejně jako Vltava nebo Hradčany jsou neodmyslitelnou součástí Prahy, lze ryze českou lásku k dobrému pivu a útulným hospůdkám považovat za národní dědictví. Jen pár kroků od Václavského náměstí naleznete typickou českou restauraci U Pinkasů, kde se poprvé v Praze začal čepovat Plzeňský Prazdroj, a to již v roce 1843.

Špičkově ošetřené a tradičním způsobem čepované  pivo z nerezových tanků nabízíme ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela jedinečnou a specifickou atmosférou.

A to je to, kvůli čemu sem lidé chodí rádi - vynikající Plzni, čepované tradičním způsobem, takzvané hladinky, poctivé české kuchyni, domácké atmosféře a příjemnému posezení.

Naši milí hosté, na těchto stránkách můžete sledovat aktuální dění U Pinkasů, zajímavosti o všem možném, dozvědět se více o chystaných i dříve proběhlých akcích - zkrátka být v obraze.

7889km V

Kontakty

Kapacita: 200 míst, z toho 90 nekuřáckých.
Naposledy upraveno: 28.1.2015
pondělí10:00 - 23:30 
úterý10:00 - 1:00 
středa10:00 - 1:00 
čtvrtek10:00 - 1:00 
pátek10:00 - 1:00 
sobota10:00 - 1:00 
neděle10:00 - 23:30 
svátkyzavřeno 

Možnosti platby

  • hotově (Kč)
  • hotově (€)
  • kartou
  • stravenkami Cheque Déjeuner
  • stravenkami Sodexo Gastro Pass
  • stravenkami Ticket Restaurant

Kategorie podniku

  • Restaurace
  • Pivnice
  • Nekuřácká restaurace
  • Stavebně oddělená kuřácká část

Kuchyně

  • Česká

Vybavení prostor

  • Bezbariérový přístup
  • Salonek
  • Televize
  • WiFi internet
  • Zahrádka

Služby

  • Čepované nealko pivo
  • Čepované pivo
  • Denní menu
  • Firemní akce
  • Grilování