Restaurant Villa Voyta

1200/img-0156-cmyk.jpg

Restaurant se nachází v historické secesní budově Villa Voyty v klidné městské části Praha 4 Lhotka. Restaurace nabízí přátelskou atmosféru, klidné prostředí a více než gastronomický zážitek v místě historického hostince Daliborka z roku 1912. Tady býval jedním z prvních hostů prvního majitele a zakladatele Daliborky pana Josefa Vojtěcha slavný malíř Mikoláš Aleš. Dnes můžete vybírat z menu, ve kterém vycházíme ze základních českých a evropských receptů a s láskou připravujeme pokrmy z místně příslušných a zásadně čerstvých surovin. Každý týden pro vás připravujeme kromě stálého menu Speciality týdne. V naší nabídce myslíme také na naše nejmenší.

V restaurantu pro Vás připravíme vydatnou snídani, pracovní nebo slavnostní oběd, romantickou večeři, vysněnou svatební hostinu nebo raut pro Vaše přátele nebo obchodní partnery.
Gastronomické služby nabízíme v restaurantu, baru, dvou zimních zahradách a letní zahradě. Všechny prostory našeho restaurantu jsou nekuřácké.

7893km V

Kontakty

Naposledy upraveno: 4.8.2014
Silný hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi55 Kč
Jahodové knedlíky s čerstvým strouhaným tvarohem65 Kč
Kulajda smetanová polévka s houbami, koprem a zastřeným vajíčkem65 Kč
Créme brulée se salátkem z letního ovoce80 Kč
Čokoládové suflé s malinovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou95 Kč
Grilovaný farmářský sýr z kravského mléka s pečenou cuketou, barevnými paprikami a lilkem138 Kč
Salát z čerstvé zeleniny s pomerančovým vinaigrette140 Kč
Gratinovaný chřest s kozím sýrem a včelím medem140 Kč
Zapečené bylinkové brambůrky s kravským sýrem, smetanou a špenátem170 Kč
Spaghetti Aglio olio s restovaným tyrolským špekem, česnekem, chilli a parmezánem170 Kč
Salát Caprese s mozzarellou (čerstvá i pečená rajčata s bazalkovým pestem a redukovaným octem balsamico)175 Kč
Gratinovaný lilek s rajčaty, bešamelem a krustou z čerstvého parmezánu180 Kč
Chřestové risotto s petrželkou a parmezánem180 Kč
Hovězí Carpaccio s mořskou solí s hoblinami parmazánu a olivovou tapenádou180 Kč
Caesar salát s kuřecím masem (trhané listy římského salátu s vypečenou slaninkou, ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem a rozpečenou bylinkovou bagetou)185 Kč
Tagliatelle s vepřovou panenkou ve smetanové omáčce se špenátem, žampiony a parmezánem190 Kč
Bazalkové tagliatelle s kuřecím masem, cuketou, rajčátky, mladou cibulkou a mozzarellou195 Kč
Casarecce s restovaným hovězím masem, rukolou, mini rajčaty a parmezánem220 Kč
Grilované prso ze selského kuřátka, podávané na chřestovém risottu235 Kč
Grilované špalíky z vepřové panenky v tyrolské slanině s opečenými bramborami a hříbkovou omáčkou285 Kč
Grilovaný filet z mořského vlka s citronovou šťávou a tymiánem podávaný se zeleninou Ratatouille a olivovou tapenádou320 Kč
Pomalu pečené jehněčí kolínko s bramborovým pyré a dušeným špenátem na česneku340 Kč
Filírovaný hovězí steak petite tender nakládaný v zázvoru a chilli podávaný s pikantním fazolkovým ragú a marinovanou zeleninou365 Kč
Do zlatova pečená kachna s jablky a sušenými švestkami, červeným a bílým zelím, mísou bramborových a houskových knedlíků, silnou kachní šťávou a džbánem točeného piva. Celá kachna (vhodná pro společnost 4 osob)940 470 Kč
pondělí11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
úterý11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
středa11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
čtvrtek11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
pátek11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
sobota11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
neděle11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00
svátky11:00 - 22:00snídaně 7:30-10:00

Možnosti platby

  • hotově (Kč)
  • hotově (€)
  • kartou

Kategorie podniku

  • Restaurace
  • Hotelová restaurace
  • Nekuřácká restaurace

Kuchyně

  • Česká
  • Francouzská
  • Mezinárodní
  • Grilované pokrmy

Vybavení prostor

  • Parkoviště pro hosty
  • WiFi internet
  • Zahrádka
  • Hračky
  • Přebalovací pult
  • Vstup se zvířetem

Služby

  • Catering
  • Čepované pivo
  • Firemní akce
  • Grilování