Restaurant Villa Voyta

Restaurant se nachází v historické secesní budově Villa Voyty v klidné městské části Praha 4 Lhotka. Restaurace nabízí přátelskou atmosféru, klidné prostředí a více než gastronomický zážitek v místě historického hostince Daliborka z roku 1912. Tady býval jedním z prvních hostů prvního majitele a zakladatele Daliborky pana Josefa Vojtěcha slavný malíř Mikoláš Aleš. Dnes můžete vybírat z menu, ve kterém vycházíme ze základních českých a evropských receptů a s láskou připravujeme pokrmy z místně příslušných a zásadně čerstvých surovin. Každý týden pro vás připravujeme kromě stálého menu Speciality týdne. V naší nabídce myslíme také na naše nejmenší.
V restaurantu pro Vás připravíme vydatnou snídani, pracovní nebo slavnostní oběd, romantickou večeři, vysněnou svatební hostinu nebo raut pro Vaše přátele nebo obchodní partnery.
Gastronomické služby nabízíme v restaurantu, baru, dvou zimních zahradách a letní zahradě. Všechny prostory našeho restaurantu jsou nekuřácké.

Kontakty
Silný hovězí vývar se zeleninou a domácími nudlemi | 55 Kč |
Jahodové knedlíky s čerstvým strouhaným tvarohem | 65 Kč |
Kulajda smetanová polévka s houbami, koprem a zastřeným vajíčkem | 65 Kč |
Créme brulée se salátkem z letního ovoce | 80 Kč |
Čokoládové suflé s malinovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou | 95 Kč |
Grilovaný farmářský sýr z kravského mléka s pečenou cuketou, barevnými paprikami a lilkem | 138 Kč |
Salát z čerstvé zeleniny s pomerančovým vinaigrette | 140 Kč |
Gratinovaný chřest s kozím sýrem a včelím medem | 140 Kč |
Zapečené bylinkové brambůrky s kravským sýrem, smetanou a špenátem | 170 Kč |
Spaghetti Aglio olio s restovaným tyrolským špekem, česnekem, chilli a parmezánem | 170 Kč |
Salát Caprese s mozzarellou (čerstvá i pečená rajčata s bazalkovým pestem a redukovaným octem balsamico) | 175 Kč |
Gratinovaný lilek s rajčaty, bešamelem a krustou z čerstvého parmezánu | 180 Kč |
Chřestové risotto s petrželkou a parmezánem | 180 Kč |
Hovězí Carpaccio s mořskou solí s hoblinami parmazánu a olivovou tapenádou | 180 Kč |
Caesar salát s kuřecím masem (trhané listy římského salátu s vypečenou slaninkou, ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem a rozpečenou bylinkovou bagetou) | 185 Kč |
Tagliatelle s vepřovou panenkou ve smetanové omáčce se špenátem, žampiony a parmezánem | 190 Kč |
Bazalkové tagliatelle s kuřecím masem, cuketou, rajčátky, mladou cibulkou a mozzarellou | 195 Kč |
Casarecce s restovaným hovězím masem, rukolou, mini rajčaty a parmezánem | 220 Kč |
Grilované prso ze selského kuřátka, podávané na chřestovém risottu | 235 Kč |
Grilované špalíky z vepřové panenky v tyrolské slanině s opečenými bramborami a hříbkovou omáčkou | 285 Kč |
Grilovaný filet z mořského vlka s citronovou šťávou a tymiánem podávaný se zeleninou Ratatouille a olivovou tapenádou | 320 Kč |
Pomalu pečené jehněčí kolínko s bramborovým pyré a dušeným špenátem na česneku | 340 Kč |
Filírovaný hovězí steak petite tender nakládaný v zázvoru a chilli podávaný s pikantním fazolkovým ragú a marinovanou zeleninou | 365 Kč |
Do zlatova pečená kachna s jablky a sušenými švestkami, červeným a bílým zelím, mísou bramborových a houskových knedlíků, silnou kachní šťávou a džbánem točeného piva. Celá kachna (vhodná pro společnost 4 osob) | 940 470 Kč |
pondělí | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
úterý | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
středa | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
čtvrtek | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
pátek | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
sobota | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
neděle | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
svátky | 11:00 - 22:00 | snídaně 7:30-10:00 |
Možnosti platby
- hotově (Kč)
- hotově (€)
- kartou
Kategorie podniku
- Restaurace
- Hotelová restaurace
- Nekuřácká restaurace
Kuchyně
- Česká
- Francouzská
- Mezinárodní
- Grilované pokrmy
Vybavení prostor
- Parkoviště pro hosty
- WiFi internet
- Zahrádka
- Hračky
- Přebalovací pult
- Vstup se zvířetem
Služby
- Catering
- Čepované pivo
- Firemní akce
- Grilování